Om os

Financial Training Partner er førende skandinavisk udbyder af finansielle kurser og finansiel uddannelse.

Førende udbyder af finansielle kurser

Financial Training Partner har leveret kurser og skræddersyet uddannelse til samtlige større finansielle institutioner i Skandinavien. Vi har en omfattende portefølje af finansielle kurser og tilbyder også certificerende uddannelser og firmatilpassede kurser.

Praktiske færdigheder

Som deltager på vores kurser vil du møde instruktører med pædagogiske evner ud over det sædvanlige. Instruktørerne har alle praktisk erfaring fra den finansielle sektor og bruger virkelighedsbaserede cases i undervisningen. Du vil derfor få et markant fagligt løft og vil være i stand til at bruge dine nye kompetencer direkte i dit daglige arbejde.

Kurser på højt fagligt niveau

Vores instruktører er specialister inden for hvert deres felt, som sikrer et højt fagligt niveau på alle kurser. Vi udbyder kurser inden for finansiel risikostyring, derivater, fixed income, makroøkonomi, product management, porteføljestyring, alternative investeringer, regulering, IBOR Transition, Fin Tech og finansiel Excel.

Opdateret kursusmateriale

Vi følger lovgivningen og tager hensyn til de forandringer, der sker i den finansielle sektor. Det betyder, at alt kursusmateriale afspejler den aktuelle lovgivning og er fuldt opdateret med de seneste tal og lovændringer.

Direktør og kursusansvarlig

Om os

Jørgen Just Andresen

Jørgen Just Andresen er adm. direktør i Financial Training Partner A/S, som han medstiftede i 2002.

Han har mange års undervisningserfaring som chefkonsulent i SimCorps kursusafdeling, hvor han startede i 1996. Før SimCorp arbejdede han i Danske Bank med salg og analyse af obligationer.

Jørgen har arbejdet i flere år som ekstern lektor på CBS (Copenhagen Business School), hvor han blev kåret som årets underviser på HD, Finansiel Rådgivning.

Han er forfatter til bøgerne Finansiel Risikostyring og Finansielle Derivater udgivet på DJØFs Forlag.

Han er uddannet cand.merc.int, HD(R) og har CBS’ bestyrelsesuddannelse for bank og realkredit.

+45 40 87 91 93

jja@FinancialTP.dk

Marketingchef

Om os

Mette Brinch Clausen

Mette Brinch Clausen er Marketingchef. Hun står for marketingmateriale, annoncering, hjemmeside og e-learning.

Mette har i mange år arbejdet som kommunikationschef i Københavns Kommune og er uddannet cand.comm. i dansk og kommunikation fra Roskilde Universitet.

+45 26 34 74 64

met@FinancialTP.dk

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om et af vores kurser.