Handelsbetingelser

Her finder du vores handelsbetingelser, der gælder ved tilmelding til vores kurser og uddannelser.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig vores kurser/uddannelser via tilmeldingsblanketten på vores hjemmeside www.financialtp.dk, på mail info@financialtp.dk eller på tlf. +45 70 23 23 10. Tilmeldinger bekræftes via e-mail.
Hvis du tilmelder dig et onlinekursus, får du adgang til kurset inden for 24 timer.

 

Overtegning/aflysning
Hvis der ikke er plads på et kursus/uddannelse, giver vi dig besked med det samme og tilbyder dig plads på førstkommende kursus/uddannelse med ledige pladser.
Ved for få tilmeldinger forbeholder vi os ret til at udskyde eller aflyse kurset/uddannelsen.

 

Betaling
Faktura udsendes ca. 14 dage før kursusstart med betaling 14 dage efter fakturadatoen. Ved tilmelding til et onlinekursus udsendes faktura, når vi modtager tilmeldingen.

 

Priser
Prisen for fysisk kursus/uddannelse inkluderer undervisningsmateriale, morgenbrød, frokost og forfriskninger i pauserne. Har du tilmeldt dig en certificerende uddannelse, dækker prisen også eksamen. Priserne er eksklusive moms.

 

Forhindret i at deltage
Bliver du af en eller anden grund forhindret i at deltage, er du altid velkommen til at sende en kollega. Du skal blot give os besked på tlf. + 45 70 23 23 10 eller via mail til info@financialtp.dk

 

Afmelding af deltagelse på kursus
Hvis du afmelder et kursus/uddannelse, skal det ske 30 dage før kursusstart for at få refunderet den fulde betaling.  Ved afmelding 14 dage før kursets startdato refunderer vi 50% af deltagerbetalingen. Ved senere afmelding refunderer vi ikke deltagerbetalingen.

 

Eventuel afmeldelse af kursus/uddannelse skal ske via mail info@financialtp.dk. Ved tilbagebetaling af penge skal vi bruge følgende oplysninger: Bankens navn, registreringsnummer og kontonummer.

 

Forbehold for ændringer
Financial Training Partner tager forbehold for ændringer af tid, sted, underviser, indhold, pris samt eventuelle trykfejl.

 

Vi passer godt på dine persondata
De persondata, du oplyser til Financial Training Partner i forbindelse med tilmelding, anvender vi til at håndtere din tilmelding. Vi overholder databeskyttelsesforordningen og behandler dine oplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning. Se vores Cookies- og privatlivspolitik.